Ruud en Suzanne noemen zich al enkele jaren "Circus Luijten". De toeschouwers zijn "de kornuiten", vandaar de naam "Circus Luijten en kornuiten".

De kunsten van het circus

Meestal geeft "Circus Luijten" aan alle aanwezigen eerst een korte uitleg. Je ziet hoe je met de diverse circus-attributen kunt werken. Aan de beurt komen: Chinese bordjes, diabolo's, jongleerballetjes, jongleerringen, jongleerkegels, pois, devilsticks, loopbal, stelten en eenwielers.

Vervolgens gaan "de kornuiten" oefenen met bovenstaande materialen, wij zorgen voor alle benodigdheden. Iedereen mag zijn eigen keuze(s) maken. Tijdens het oefenen staan Ruud en Suzanne met raad en daad bij. We proberen de technieken iedereen ( jong en oud) bij te brengen. Dit gebeurt op een plezierige en ontspannen manier. Bovendien is het erg goed voor de concentratie, coördinatie en motoriek!

Eeuwige roem voor de kornuiten

Na het oefenen gaan we als afsluiting met zijn allen optreden. Bij dit optreden, met circusmuziek, kan iedereen laten zien wat zij geleerd hebben. Ruud en Suzanne hebben hierbij nog enkele verrassingen.

Bovenstaand optreden is erg succesvol bij o.a. verjaardagsfeesten, communiefeesten, buurtfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, verenigingen en campings. Ook op menige open dag van een bedrijf of winkel hebben we vele leuke reacties gekregen.

Podiumshows

Natuurlijk kan "Circus Luijten"ook een podiumshow verzorgen. Ervaring is o.a. opgedaan bij bonte avonden, straattheater, verzorgingshuizen en scholen.

Op beurzen en markten kan "Circus Luijten" een enorme blikvanger zijn en eventueel reclame maken voor uw bedrijf.

Drive-in disco

Ook voor een leuke drive-in show bent u bij ons aan het goede adres. Bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, verjaardagen en campings, bij ons is er veel mogelijk. Met een mix van de gewenste muziek, leuke presentatie en een ruime ervaring hebben we al veel feesten tot een succes gemaakt. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor de drive-in disco, licht en geluid.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend inlichtingen over de diverse mogelijkheden.

Groeten en tot ziens,
Ruud en Suzanne Luijten.